ZIVJaimeh DominikSc CallieDen  Portugal Trøje Børn Carson TysonCabe

ZIVJaimeh DominikSc CallieDen Portugal Trøje Børn Carson TysonCabe

Carson Monaco ny trøje YEKHorac
De italienske mestre er på jagt efter en angribende midtbanespiller i sommer og har allerede været knyttet til den tyske duo Mario Gotze og Julian Draxler. Men de har nu angiveligt skiftet opmærksomhed mod Borussia Dortmund-spiller Mkhitaryan, der tidligere har tiltrukket interesse fra Arsenal og Liverpool.
 Mathieu Valbuena, Arsenal- og Liverpool-målet, har åbnet døren for en sommerflytning til Atletico Madrid efter at have afsløret sin beundring for den spanske klub. 29-åringen har allerede indrømmet, at han er i sin sidste sæson i Marseille, hvor han har spillet siden 2006. Valbuena, der er blevet afskrækket 30 gange Belgien Trøje Børn for Frankrig, er blevet overvåget af Arsenal og Liverpool, mens Zenit St Petersburg og Schalke menes også at være på hans spor.
 Arsenal og Liverpool mål Jan Oblak indrømmer, at han ikke ved, om han vil blive hos Atletico Madrid eller ej. Slovenien betragtes som en af ​​Europas øverste målholdere og er på radaren for begge Premier League-klubber. Imidlertid så enhver sommeromskifter meget usandsynlig ud, da det blev hævdet af Atletico-præsident Enrique Cerezo, at Oblak havde skrevet en ny langvarig aftale. Men nu har 25-åringen kastet sin fremtid i tvivl ved at insistere på, at han endnu ikke skal forlænge sin nuværende handel, der løber ud i 2021.
 Montoya Bayern Munchen ny trøje forventes at rejse til AC Milan i dag, inden han afslutter en medicinsk torsdag. Højrebacken vil underskrive en toårig låneaftale for at give ham muligheden for at spille flere spil. 24-åringen blev længe set som den sandsynlige erstatning for Dani Alves, men hans chancer for at bryde igennem til Barcelona-holdet fik et tilbageslag, da brasilianeren underskrev en ny to-årskontrakt i sidste måned. Liverpool havde angiveligt vist interesse for at signere Barcelona-forsvarsspilleren, men tidligere bekræftelse af Nathaniel Clynes ankomst til Anfield fra Southampton har lagt rygterne i seng.